Job Opportunities

Vi ser en økende mengde oppgaver innenfor SW og ønsker å styrke vårt Softwaremiljø. I den sammenhengen søker vi;

Software Engineer

Devico utvikler og produserer måle- og boreutstyr for gruveindustri- og geotekniske prosjekter over hele verden. Bedriften har en relativt liten gruppe med software/elektronikk-utviklere som dekker et bredt spekter fra elektronikk design og embedded programmering til NodeJS web-applikasjoner.

Devico er i rask vekst med stort fokus på utvikling, og ser en økende mengde oppgaver innenfor SW. Vi ser derfor etter en kandidat som kan bistå innenfor følgende oppgaver:

  • App utvikling, inklusive utvikling av nye apper eller modifisering av eksisterende, til nyutviklet måle- og boreutstyr.
  • Devico har utviklet in-house en egen sky-tjeneste kalt DeviCloud for håndtering borehullsdata. Kundene våre benytter seg av denne tjenesten i økende grad og laster opp store mengder data. Det er ønskelig å bygge videre på tjenesten og utvide funksjonaliteten ytterligere.
  • Andre oppgaver relatert til SW utvikling.
  • Noen relevante verktøy er C#, .NET, Xamarin, React, NodeJS

Hos Devico får du være med på hele fasen fra idè til produkt, og får oppleve tilfredsstillelsen av at det du utvikler går inn i et kommersielt marked.

Utviklingsgruppen er i dag en liten gruppe på 6 ingeniører med varierende bakgrunn. Miljøet er hyggelig, ubyråkratisk og preget av lite møtevirksomhet. Siden vi er få, er alle viktige og du vil få ansvar.

Devico er en solid bedrift med svært godt arbeidsmiljø, lite sykefravær og få arbeidstakere som slutter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et verdensledende høyteknologisk miljø.

Søknad og CV sendes på epost til anita@devico.no
Devico A/S,
Postboks 318, 7474 Heimdal

Ved eventuelle spørsmål om stillingen; Ta kontakt med john@devico.no, eller ring 95760211.

 

Directional Core Drilling Technicians

Please send your resume with a cover letter for
directional core drilling engineer position.

We will keep your resume in our files for six (6) months
and will contact when a position become available
that suits your qualifications.

(Send resume in PDF under 1MB)

Share This